Öğrencimiz Melisa Birgelir Satranç Şampiyonası'nda Madalya Kazandı

Öğrencimiz Melisa Birgelir, 2018 Türkiye Üniversiteler Arası Satranç Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

Türkiye Satranç Federasyonu'nun destekleriyle Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Satranç Şampiyonası, 16-19 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.

Genel ve kadınlar kategorilerinde 115 üniversiteden 418 sporcunun hamlelerine sahne olan şampiyonada, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinden Melisa Birgelir kadınlar kategorisi 2. masa ikincisi olarak madalyanın sahibi oldu. Son derece zorlu geçen müsabakalarda gösterdiği başarılı performans ile kürsüye çıkan öğrencimizin heyecanı ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:54