“Miss Power II - Dünya Kadınlar Günü Sanatçılar Buluşması”na İKÜ Ev Sahipliği Yaptı

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen “Miss Power II - Dünya Kadınlar Günü Sanatçılar Buluşması”nın ev sahipliğini bu sene İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) yaptı.

İKÜ Güzel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi tarafından düzenlenen “Miss Power - Dünya Kadınlar Günü Sanatçılar Buluşması”nın ikincisi 8 Mart Cuma günü İKÜ Ataköy yerleşkesinde bulunan Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kavramsal çerçevesini Beral Madra’nın çizdiği “Miss Power II Forumu”nun açılış konuşmasını İKÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu yaptı. Moderatörlüğünü Beral Madra’nın yaptığı oragnizasyonda kendi kimliğini kazanan 8 kadın sanatçı, üretimleri bağlamında sanattaki ayrım ve çeşitliliği ele aldı. Beyza Boynudelik, Bengisu Bayrak, Deniz Pireci, Duygu Nazlı Akova, Gökçe Er, Melike Kılıç ve Manolya Çelikler forumda konuşmacı olarak yer aldılar.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 13/03/2019 - 10:13