Mimarlık Bölümü'nden "Bahçelievler Memorial Hastanesi"ne Teknik Gezi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, İstanbul Bahçelievler'deki Memorial Sağlık Grubu Hastanesi’ne 2 Mayıs Çarşamba günü teknik gezi düzenledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Bölümü, United States Green Building Council (USGBC) tarafından yürütülen sertifikasyon programları arasında en yüksek derecelendirme anlamına gelen LEED Platinum belgesini alan İstanbul Bahçelievler'deki Memorial Sağlık Grubu Hastanesi’ne teknik gezi düzenledi.

Mimarlık Bölümü'nden "Bahçelievler Memorial Hastanesi"ne Teknik GeziÖğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Bostancıoğlu yürütücülüğünde 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen gezi kapsamında Memorial Proje Grup Müdürü Y. Mimar Fulden Baran Toz, öğrencilerimize projeyi tanıtan bir sunum yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:27