KKTC Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Kudret Özersay İstanbul Kültür Üniversitesi'nin Konuğu Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Küresel Siyasal Eğilimler Birimi’nin (GPoT Center) ev sahipliğinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Kudret Özersay’ın onur konuğu olduğu ve birbirinden değerli davetlilerin yer aldığı “GPoT Söyleşileri-II” toplantısı düzenlendi.

İKÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı/GPot Center Birim Başkanı Prof. Dr. Mensur Akgün’ün katılımıyla Üniversitemizin Ataköy yerleşkesinde gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Özersay; Kıbrıs sorunun tarihi ve siyasi boyutlarını, taraflar arası müzakere süreçlerini, adadaki güncel gelişmeleri ve Doğu Akdeniz’deki aktörlerin tutumlarını değerlendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 18/01/2019 - 17:54