Kazanmak için Büyük Düşün Küçük Tasarla Öğrenci Yarışması

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Kale Grubu’nun ortaklaşa düzenlediği “Kazanmak için Büyük Düşün Küçük Tasarla Öğrenci Yarışması" ödülleri sahiplerini buldu...

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Kale Grubu’nun ortaklaşa düzenlediği Kazanmak için Büyük Düşün Küçük Tasarla Öğrenci Yarışması Ödül Töreni ve Kolokyumu 3 Mayıs Perşembe günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde İç Mimarlık/İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olarak düzenlenen yarışmada 1.’lik ve 3.’lük ödülünü Üniversitemiz öğrencileri aldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:28