“JCES.WEBINARS: CHILDHOOD UNDER THE QUARANTINE: TURKISH AND CHINESE PARENTS' EXPERIENCES DURING COVID-19: DISCUSSION ON RESEARCH RESULTS”

İstanbul Kültür Üniversitesi ile Journal of Childhood, Education & Society (JCES) iş birliğinde düzenlenen “jces.webinars: childhood under the quarantine” temalı webinarlar dizisinin altıncısı, 2 Temmuz Perşembe günü “Turkish and Chinese Parents' Experiences during COVID-19: Discussion on Research Results” başlığıyla gerçekleştirildi. 

Bilimsel yönetimini JCES Kurucu Editörü ve Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet Toran, moderatörlüğünü ise Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Mehmet Mart’ın üstlendiği webinarda; İngiltere’den Dr. Yuwei Xu (University College London) ve  Dr. Ramazan Sak (Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi) sunumlarını yaptılar. COVID-19 karantina sürecinde çalışan ebeveynlerin çocukları ile yaşadıkları deneyimler, Türk ve Çinli ebeveynlerin becerileri ve çocuklarına karşı tutumlarındaki değişim, çocuklarında fark ettikleri gelişimsel değişime tanık olmaya yönelik yaptıkları araştırmanın sonuçları tartışılarak paylaşıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren webinara göç ve çocuklar konusuna ilgi duyan birçok kişi katıldı.

Webinarın kaydını izlemek, webinar kaydına referans göstermek ve atıf vermek için https://www.j-ces.com/index.php/jces/jceswebinars adresini ziyaret ediniz.
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 03/07/2020 - 11:03