“JCES.WEBINARS: CHILDHOOD UNDER THE QUARANTINE: EARLY CHILDHOOD REFUGEE CHILDREN & THEIR EDUCATION IN TURKEY”

İstanbul Kültür Üniversitesi ile Journal of Childhood, Education & Society (JCES) iş birliğinde düzenlenen “jces.webinars: childhood under the quarantine” temalı webinarlar dizisinin dördüncüsü, 18 Haziran 2020 Perşembe günü saat 15.00’te “Early Childhood Refugee Children & Their Education in Turkey” başlığıyla gerçekleştirildi.

Bilimsel yönetimini JCES Kurucu Editörü ve Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet Toran, moderatörlüğünü ise Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Mehmet Mart’ın üstlendiği webinarda; Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Ahmet Simsar bir sunum yaptı. Türkiye’de göçmenlerin genel durumu, özellikle erken çocukluk döneminde uygulanan eğitim programları ve öğretmen yetiştirme programlarının tartışıldığı webinara, göç ve çocuklar konusuna ilgi duyan birçok kişi ilgi gösterdi. 

Webinarın kaydını izlemek, webinar kaydına referans göstermek ve atıf vermek için https://www.j-ces.com/index.php/jces/jceswebinars adresini ziyaret ediniz. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 19/06/2020 - 10:24