İTÜ A Capella ile KAÇUV’a Destek Konseri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sosyal Sorumluluk Kulübü, İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren çok sesli koro olan İTÜ A Capella'yı 18 Nisan Çarşamba günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde ağırladı.

İKÜ Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün organize ettiği, İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren çok sesli koro olan İTÜ A Capella 'nın KAÇUV’a destek konseri, 18 Nisan Çarşamba günü İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde izleyicilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Kasım 2015'te kurulan ve Boğaziçi Caz Korosu, Boğaziçi Gençlik Korosu ve Acapella Grup 34 korolarında yardımcı şeflik ve diğer birçok koroda koristlik yapmış olan Nazlı Dönmez tarafından yönetilen İTÜ A Capella, 34 kişilik kadrosuyla 9 özgün eser seslendirerek dinleyenlere müzikal bir şölen yaşattı.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Kaynak Geliştirme yöneticisi Halil Mete Yapıcı, katılımcılara ”Aile Evi” projesini anlatarak, kanserli çocuklar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan videoyu izleyicilerle paylaştı. Toplum bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirilen konserden elde edilen tüm gelir Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağışlandı.

Birbirinden güzel koreografi ve ışık gösterileriyle dinleyicilere ilham veren konserde seslendirilen eserler:

Mecburen (MFÖ, Koro Düz. Kerem İnak)
Üç Kız Bir Ana (Kurbani Kılıç, Koro Düz. Kerem İnak)
Ederlezi (Goran Bregoviç, Koro Düz. Kerem İnak)
Dom Dom Kurşunu (Aşık Mahzuni Şerif, Koro Düz. Kerem İnak)
Kuwate (Kızılderili Halk Şarkısı, Koro Düz. Lorenz Maierhofer)
Down By The Riverside (Afro-Amerikan İlahisi, Koro Düz. Hogan)
Some Nights (Fun, Koro Düz. Andy Beck)
Shosholoza (Güney Afrika Halk Şarkısı)
A South African Trilogy (Güney Afrika Halk Şarkısı, Koro Düz. Stephan P. Barnicle)


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 11:00