İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutladı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını 29 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Bakırköy yerleşkesi Ataköy binası ön bahçede düzenlenen tören ile kutladı. Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, İKEK Yönetim Kurulu Başkanı & Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Ful Akıngüç, İKEK Yönetim Kurulu Üyesi & İKÜ Mütevelli Heyet Üyesi Lale Akıngüç, Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız, Genel Sekreterimiz Ender Rıza Ekici, dekanlarımız, akademik-idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Program, Atatürk Büstüne çelenk takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 30/10/2023 - 14:21