İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) Üyesi Oldu

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) bünyesinde görevli Spor Koordinatörü Dr. İsmail Çakıt’ın gerçekleştirdiği çalışmalar ve başvurusu sonucunda üniversitemiz Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) üyesi oldu. Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA), EUSA Ortak Üye Statüsü verdiği ulusal üniversite spor kuruluşlarına, üniversitelere ve diğer kuruluşlara da “Ortak Üye” olarak katılma imkânı sunmaktadır. Dolayısıyla, Üniversitemiz EUSA'ya “Ortak Üye” olmasının çeşitli avantajlarını kullanma hakkını elde etti.

EUSA Yürütme Kurulu bugüne kadar 17 ülkeden 82 üniversiteye EUSA ortak üyesi statüsü verdi. Bu üniversitelerden biri olmak Üniversitemize ve öğrencilerimize ileriye dönük spor çalışmalarında pek çok avantaj sağlayacak.

EUSA Ortak Üye Statüsü verilen üniversiteler aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirler:

- EUSA Üniversiteler Kulübü üyesi olmak,
- EUSA Etkinliklerine, öğrencileri ve takımları için daha düşük bir Giriş Ücreti (EUSA Yürütme Kurulu tarafından belirlenen) altında katılmak,
- EUSA Spor ve Eğitim Etkinliklerinin organizatörlerinin seçiminde öncelik,
- Kendi iç tanıtımları için EUSA Ortak Üye Logosunu kullanmak.

Kabul mektubuna erişim için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 30/10/2023 - 10:15