İşe Hazırım Programına Büyük İlgi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ile Yenibiriş.com’un birlikte başlattığı ve Üniversitemiz tarafından uzaktan eğitimle yürütülen “İşe Hazırım” sertifika programı, büyük ilgi gördü.

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Yenibiriş.com’un Ocak 2018’de birlikte başlattığı, İKÜ tarafından uzaktan eğitimle yürütülen İşe Hazırım kişisel ve mesleki gelişim sertifika programı, kısa bir sürede büyük ilgi topladı.

İşe Hazırım sertifika programının ilk eğitim döneminde toplam dört yüz beş genç uzaktan eğitim almaya başladı.

Siz de “İŞE HAZIRIM” sertifikasına sahip olup, iş başvurularınızda ayrıcalıklı olmak için www.isehazirim.com sitesini ziyaret edin.

“İŞE HAZIRIM” etiketinin avantajları:

-Yenibiriş.com’da iş başvurularında “İşe Hazırım” etiketiyle öncelikli olma ayrıcalığı.

-Öğrencilerin Üniversite hayatında öğrendiklerini iş hayatına kolayca uygulayabilme fırsatı.

-İnsan kaynakları platformlarında kişisel marka yaratma fırsatı.

İşe Hazırım Modülleri

Kariyer Yönetimi Eğitimleri