İKÜ`de Fazıl Say Rüzgarı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say'ı ağırladı.

Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi 2017-2018 akademik yılında ikinci kez dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say ’ı ağırladı. Üniversitemizin 22 Mart Perşembe günü ev sahipliğini yaptığı ‘Beethoven'den Empresyonizme’ piyano dinletisi müzikseverleri adeta büyüledi.

Bestelerinde geçmişin içinde saklı kalan anılara ve hikâyelere notaları ile yeniden hayat veren Fazıl Say, İKÜ Ataköy yerleşkesinde verdiği konserde, geçtiğimiz Aralık ayında İstanbul prömiyerini gerçekleştirdiği yeni eseri “Yürüyen Köşk”ünyanı sıra Beethoven “Sonata Opus. 2 No. 1”, Debussy “Prelude No. 6” ileSatie “6 Gnossienne”adlı eserleri seslendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:23