"İKÜ WinterFest" 

Kültür Noktası tarafından; Gezi Kulübü, Dans Kulübü, İKUVENT Kulübü, Orkestra İKÜ ve İBB Kültür A.Ş iş birliğinde 29 Şubat Perşembe günü saat 15.30'da Bakırköy yerleşkesi Ataköy binası arka bahçede "İKÜ WinterFest" etkinliği gerçekleştirildi. 

Dans Kulübü'nün özel gösterisiyle başlayan program, Rap performansıyla devam etti. Ardından sahneye çıkan Orkestra İKÜ, bir saat süren müzik dinletisi sundu. Dans ekipleri, eğitmen Gökhan Zorluoğlu'nun hazırladığı sportif Latin dansını sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Orkestra İKÜ'nün bir kez daha sahne almasının ardından, eğlence photo booth ve video360 aktiviteleriyle devam etti. DJ Yükselcan'ın müziğiyle renklenen gecenin sonunda, Nova Noda sahne aldı.

Yaklaşık iki bin öğrenci ve mezunumuzun katıldığı etkinlik kapsamında; Hayvanları Koruma Kulübü tarafından da bir kermes düzenlenerek, yerleşkelerimizde minik dostlarımızın klinik ve mama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım toplandı. 

Kariyer Kulübü standında DOSTEV yararına gerçekleştirilecek "5. Kariyer Onursal Ödülleri" için bilet satışı yapılırken, Türkiye Omurilik Felçilleri Derneği standında ise ürün satışı yapıldı.

Katılımcılar, Kurukahveci Mehmet Efendi standında ikram edilen kahveyle enerji toplarken, Pures Solutions standında ürünleri deneme fırsatı buldular. Gezi ve İKUVENT kulüpleri de stantlarında kulüplerini tanıtarak etkinliğe renk kattılar.


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 01/03/2024 - 13:42