İKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Ömer Karpuz “2023 Eğitim Vizyonu” Başlıklı Çalıştaya Katıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Ömer Karpuz, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında 8 Ocak Salı günü 09.30-17.00 saatleri arasında Kabataş Erkek Lisesi’nde düzenlenen çalıştaya katıldı.

Çalıştay, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ve Prof. Dr. Birol Emil’in konuşmalarıyla başladı. T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un önderliğinde açıklanan “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında; eğitim alanında yetkin bilim insanları başta olmak üzere, özel eğitim kurumları yöneticileri, resmi okul yöneticileri, yüksek lisans-doktora yapan öğretmenler ve öğrenci temsilcilerin yer aldığı toplantıda, eğitim sorunları ve çözüm yaklaşımları ele alındı.

Yaklaşık 110 eğitim insanının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, 20 konu başlığı ve 9 farklı masada sonuçlanan raporlar moderatör akademisyenler tarafından sunuldu.

Çalıştay programının kapanış konuşmasını ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hacı Ömer Karpuz yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 11/01/2019 - 10:10