İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurulu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurulu, Rektörümüzün katılımı ile düzenlendi. 23 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te Basın Ekspres Yerleşkemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, Rektör Yardımcımız & İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sinan Alçın’ın konuşması ile başladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2020-2021 ve 2021-2022 yılları içerisinde gerçekleştirilen faaliyetlerin ve akademik süreçlerin görüşüldüğü kurulda, Rektörümüz akademik personele görüşlerini aktardı. Toplantının son bölümünde öğretim üyeleri ve öğretim elemanları görüşlerini aktardı. Kurul sonrasında gerçekleştirilen kokteyl ile akademik-idari kadro ve öğrenciler bir araya geldi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 29/09/2023 - 18:42