İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı Bitirme Projeleri Sergisi

İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı son sınıf öğrencilerinin “Bitirme Projeleri Sergisi” 2-4 Mayıs tarihleri arasında Ataköy yerleşkesi B1 katında sergilendi.

İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı Bitirme Projeleri SergisiDondurma makinesi, parmak buz makinesi, bardak buz makinesi, limonata ve şerbetlik makinesi, köpüklü ayran makinesi, -30 derece difriz makinesi, hem soğutma hem ısıtma yapan sistem, içecek şoklama ve soğutma makinesinin yer aldığı sergiye; başta Mütevelli Heyet Onursal Başkanımız İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç, Rektör Prof. Dr. Erhan Güzel ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer olmak üzere akademisyenlerimiz, idari personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:27