Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencimiz Gökçe Mol "Yapay Zeka Uzmanlık Eğitim Programına" Kabul Aldı

Üniversitemiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile imzaladığı protokolün meyvelerini toplamaya devam ediyor. İmzalanan anlaşma kapsamında öğrencilerimiz, sektör yetkililerinin verdiği dersleri alarak iş/eğitim fırsatı buluyor. Bu kapsamda Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencimiz Gökçe Mol, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 720 kişinin dahil edildiği 2 haftalık temel eğitim programı sonrasında yapılan değerlendirmelerin ardından, Yapay Zeka Uzmanlık Eğitim Programı’na kabul edilen 120 öğrenciden biri oldu.

Öğrencimiz yaklaşık 6 ay sürecek programda; yapay zeka alanında faaliyetleri bulunan Tübitak, Arçelik, Baykar, Cezeri, Havelsan, Huawei ve Fev Türkiye gibi kurumların uzmanları tarafından verilecek eğitimleri alacak.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/02/2024 - 10:14