2019-2020 Öğrenci Konseyi Genel Kurul Toplantısı

2019- 2020 eğitim – öğretim yılı T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Konseyi Genel Kurulu; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer başkanlığında toplandı.

Enstitü, fakülte ve meslek yüksekokullarından temsilcilerin katıldığı genel kurulda Konsey Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri kapalı oylama açık sayım yöntemiyle seçildi.

Yapılan oylama sonucunda T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu;

Orkun Karamustafa - Mühendislik Fakültesi (Başkan),
Abdullah Enes Yakut - Fen – Edebiyat Fakültesi (Başkan Yardımcısı),
Mehmet Buğra Özcan - Hukuk Fakültesi (Genel Sekreter),
Mehmet Salih Erhan - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Sayman),
Dilruba Şahin - Eğitim Fakültesi (Eğitim Sorumlusu)
Olcay Doğan - Sanat ve Tasarım Fakültesi (Halka İlişkiler Sorumlusu),
Emirhan Tiryaki - Meslek Yüksek Okulu (Çalışma Grupları Sorumlusu),
Sanem Yalçın -Sağlık Bilimleri Fakültesi (Sağlık, Spor ve Kültür Sorumlusu),
Aleyna Pınar - Adalet MYO (Dış İlişkiler Sorumlusu)

olarak belirlendi.

Toplantıda; 2019 -2020 dönemi öğrenci konseyi üyelerinin milli bayram ve önemli günlerle etkin rol almaları, sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaları ve Öğrenci Yaşam Kariyer Mezun Danışma Birimi (ÖYKMDB) ile ortaklaşa çalışmaları yönünde karar alındı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 22/11/2019 - 15:04