T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 GÜZ YARIYILI SONU TEK DERS SINAVI İLKELERİ

Oca
Ocak 13, 7:08 öö

1.    Tek Ders Sınavı hakkı ile ilgili koşullar aşağıdaki gibidir:
Öğrencinin,
i) sınavına gireceği “tek ders” ile mezuniyet koşullarını ( mesleki stajını tamamlamış olma koşulu hariç ) sağlıyor olması,
ii) tek ders sınavına gireceği derse daha önce kayıt olmuş olması,
iii) tek ders sınavına gireceği dersten başarısız (F) olması veya C’ nin altında bir  not almış olması gerekir.

2.    Her türlü proje ya da tasarım dersi için tek ders sınav hakkı yoktur.

3.    Mezuniyet için tek ders sınav hakkı, dersin açıldığı yarıyıla bakılmaksızın tek ders sınavı koşullarını sağlayan her öğrenciye verilir.

4.    Mezuniyet için tek dersi kalmış öğrenciler,  23 Ocak 2020 Perşembe günü Saat: 17.00’ye kadar İKÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na dilekçe ile başvurmalıdır.

5.    23 Ocak 2020 Perşembe günü Saat: 17.00’ye kadar “Tek ders sınavına” girmek için ÖİDB’ye başvurmayan öğrenciler hiçbir şekilde “Tek Ders Sınavına” alınmayacaktır.

6.    29 Ocak 2020 Çarşamba günü yapılacak “Tek Ders Sınavlarının” yer ve saat bilgileri ilgili Dekanlıklarca ve Müdürlüklerce ilan edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 13/01/2020 - 10:08