23. Uluslararası İnsan Hakları Yaz Akademisi'ne Almanya Başkonsolosluğu Sponsor Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin düzenlediği 23. Uluslararası İnsan Hakları Yaz Akademisi'ne Almanya Başkonsolosluğu sponsor oldu. Projenin protokol imza töreni Almanya İstanbul Başkonsolosu Mr. Johannes Regenbrech'in katılımı ile gerçekleştirildi. İmzalanan bu sponsorluk ile Türkiye'de destek almaya hak kazanan tek üniversite İstanbul Kültür Üniversitesi oldu.

Üniversitemiz ile KINNAIRD COLLEGE FOR WOMEN Arasında Protokol İmzalandı

Pakistan’ın kadınlara özel ilk kuluçka merkezi Kinnaird College for Women Rektörü Prof. Dr. Rukhsana David, Rektör Yardımcısı ve Araştırma Operasyonları Başkanı Prof. Dr. Ghazala Yaqub ve ekibi; yenilikçiliği, girişimciliği ve akademik değişimi teşvik ederek, heyecan verici fırsatlar yaratmak adına İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. koordinatörlüğünde 25 Nisan Perşembe günü üniversitemizi ziyaret ettiler.

"ANTS FUSION"

İKÜ Tasarım Fabrikası, Matematik-Bilgisayar Kulübü, Sanat Sepet Kulübü ile Oyun Tasarlama ve Geliştirme Kulübü iş birliğinde, dijital oyun sektöründe yer alan firmalarla öğrencilerin bir araya geldiği "ANTS Fusion" başlıklı etkinlik düzenlendi. 25 Nisan Perşembe günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Tasarım Fabrikası'nın ev sahipliği yaptığı etkinlik, Motion Capture dans gösterisiyle başladı.