Saygı ve Özlemle Anıyoruz

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında andı.

COVID-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralları gözetilerek Ataköy yerleşkesinde gerçekleştirilen törene, Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektörümüz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sinan Alçın, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

Anma programı, 10 Kasım Çarşamba günü saat 09.05’te Ataköy yerleşkesi ön bahçedeki Atatürk büstüne çelenk takdimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde devam eden etkinlikte, Eğitimci & Gazeteci-Yazar Neşe Doster “Aşılmaz Aşınmaz Atatürk” başlıklı konferans verdi. Program, Orkestra İKÜ'nün Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/10/2023 - 12:49