Radyo Sohbetleri

Sanat ve Tasarım Fakültesi'nin düzenlediği "Radyo Sohbetleri"nde Best FM’in usta radyocularından Haber Müdürü Ufuk Karcı ve Radyo Programcısı Adem Metan Üniversitemizin konuğu oldu.

İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü, Kültür Noktası ve Best FM işbirliği ile 18 Nisan Çarşamba günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda düzenlediği “Radyo Sohbetleri” söyleşisinde, Best FM’in usta radyocularından Haber Müdürü Ufuk Karcı ve Radyo Programcısı Adem Metan'ı ağırladı.

Etkinlikte, radyo haberciliği ve programcılığının detayları, internet radyoculuğu, radyonun geleceği, radyo programcısı olmanın püf noktaları gibi konular ele alındı. Bu keyifli ve samimi sohbet, Best FM ve radyo programcılarının sosyal medya hesaplarında geniş yer buldu.

Etkinlik sonunda #iküderadyosohbetleri hashtagi ile en çok tweet atan iki öğrencimiz Best FM’ e konuk olma şansı yakaladı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:57