Mimarlık Konuşmaları - 53

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi'nin düzenlediği “53. Mimarlık Konuşmaları”nda CM Mimarlık'tan Mimar Cem Sorguç Üniversitemizin konuğu oldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen “53. Mimarlık Konuşmaları”nda CM Mimarlık, Üniversitemizin konuğu oldu. 25 Nisan’da Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Mimar Cem Sorguç, CM Mimarlık bünyesinde gerçekleşen projelerdeki deneyimini kendi kişisel mimarlık deneyimi ile birleştirerek öğrencilerimizle paylaştı.

Hem tasarım hem de uygulama sürecinde bulundukları projelerden söz eden Sorguç; tasarım, imalat, proje süreci ve malzeme seçimi konularındaki deneyimlerini de katılımcılara aktardı.

Etkinlik sonrasında Cem Sorguç’un projelerinden oluşan sergi, Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi fuaye alanında ziyarete açıldı.

Mimarlık Konuşmaları - 53

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:45