İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Cumhuriyetimizin 99. Yılını Kutladı

Cumhuriyetin ilanının 99. yılı, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı. Program, 28 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Ataköy yerleşkesi ön bahçede Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk Anıtı’na çelenk takdimi ile başladı.

Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız ile Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ethem Tarhan, dekanlarımız, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda devam eden program kapsamında, Eğitimci & Yazar Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat Ürgüplü’nün konuşmacı olduğu “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” başlıklı konferans gerçekleştirildi.

29 Ekim 2022

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 07/11/2022 - 10:01