İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Cumhuriyetimizin 98. Yılını Kutladı

Türkiye’de “Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.” kuralını devlet yönetimine yerleştiren ve demokrasiyi taçlandıran cumhuriyetin ilanının 98. yılı, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Program, COVID-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralları gözetilerek 28 Ekim Perşembe günü saat 10.00’de Ataköy yerleşkesi ön bahçede İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk Anıtı’na çelenk takdimi ile başladı.

Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektörümüz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sinan Alçın, dekanlarımız, akademik-idari personel ve öğrencilerin katılımı ile Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde devam eden program kapsamında, Eğitimci & Yazar Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat Ürgüplü’nün konuşmacı olduğu “Atatürk Farkı” başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Program, Orkestra İKÜ’nün dinletisi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/10/2023 - 12:48