Bilgisayar Programcılığı Programı “Çırak Atölye ve Abaküs Kitap” Teknik Gezisi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı, Çırak Atölye ve Abaküs Kitap’a teknik gezi düzenledi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı, 16 Nisan Pazartesi günü Çırak Atölye ve Abaküs Kitap’a teknik gezi düzenledi.

Öğr. Gör. Ercan Bozkurt ve Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı’ndan Uzman Yazılım Geliştiricisi Nagihan Esendal Bozkurt tarafından kurum tesisleri, donanım ve kullanılan güncel yazılımlar öğrencilerimize anlatıldı.

Bilgisayar Programcılığı Programı "Çırak Atölye ve Abaküs Kitap" Teknik GezisiÖğrencilerimiz, gezide AirBlocks ile Drone yapımı ve Neuron İcat Kiti gibi ürünleri deneyimleme şansı buldu. Ercan Bozkurt ve Nagihan Esendal Bozkurt gezi kapsamında düzenlenen seminerde, “Yazılım Sektörü", "Yazılımda Kariyer", "Bilişimcinin İş Hayatı", "Öğrenciler için Staj Yeri Bulmak", "Stajyer İşyerinden Ne Bekler?", "İşveren Stajyerden Ne Bekler?” gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:00