4. EMDR Sempozyumu

EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) Türkiye Derneği ile İKÜ Psikoloji Bölümü işbirliğinde, 6-8 Nisan tarihleri arasında Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda "4. EMDR Sempozyumu" gerçekleştirildi.

EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) Türkiye Derneği’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği EMDR Sempozyumu, Psikoloji Bölümü işbirliği ile 6-8 Nisan 2018 tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleşti.

"Çocukluktan Yetişkinliğe Travma ve EMDR” ana başlıklı sempozyumda erken dönem travmaları ve yetişkinliğe etkisi, bağlanma ve travmanın nörobiyolojisi, travma- beden ilişkisi konularına yer verildi.

Türkiye’nin alanında önde gelen isimlere ev sahipliği yapan sempozyuma, ruh sağlığı alanında çalışan uzman ve öğrenciler konuk oldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 11:00