İletişim Sanatları Bölümü Öğrencileri, Sanatçı Edis’e İletişim Kampanyası Hazırladı

İletişim Sanatları Bölümü öğrencileri, son dönemin en başarılı sanatçılarından Edis için bir iletişim kampanyası hazırladı. Bugüne kadar Ali Sabancı, Ali Sunal, Cem Hakko, Demet Akbağ, Murat Ülker, Meltem Cumbul, Ümit Boyner gibi birçok başarılı iş insanı ve sanatçıya iletişim kampanyası hazırlanan “İletişim Stratejileri” dersi kapsamında, öğrencilerimiz bu dönem için Öğr. Gör. Berna Sağlam Naipoğlu’nun öncülüğünde sanatçı Edis için kapsamlı bir çalışmaya imza attılar.

Yurt içi ve yurt dışındaki 64 üniversitede öğrenim gören yaklaşık bin öğrencinin katıldığı çalışmada, pek çok görüş ve değerlendirmeye yer verildi. Edis’in hayatı, sanatı, PR ilişkileri, sosyal medya yönetimi ve günlük iletişimdeki yaklaşımlarının incelendiği araştırmada, sokak röportajları da yer aldı. Öğrenciler, sanatçının devam eden sosyal sorumluluk projelerinden ilham alarak, yaratıcı ve sosyal proje önerilerinde bulundular. 

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Üstünipek ve Dekan Yardımcımız & İletişim Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Işıl Zeybek’in de katılımıyla 24 Mayıs Salı günü saat 13.00’te Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sunumda, öğrenciler sanatçı Edis’e ve sanatçının ekibine, hazırladıkları projeyi aktardılar. Analizleri ve fikirleri dikkatle dinleyen ekip, sunum sonunda beğendikleri projeler ve incelemeler için Öğr. Gör. Berna Sağlam Naipoğlu’na ve öğrencilere teşekkür etti. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 30/05/2022 - 10:57