İKÜ Lise Yaz Okulu Açılıyor

İKÜ’nün tüm akademik birimlerinin desteğiyle hazırlanan ve disiplinlerarası yaklaşıma sahip "Lise Yaz Okulu" 2020 yaz döneminde kapılarını açıyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi Lise Yaz Okulu programına başvurular 15 Mart - 18 Mayıs 2020 tarihlerinde https://liseyazokulu.iku.edu.tr/  web sitesi üzerinden yapılabilecek.

İstanbul Kültür Üniversitesi Lise Yaz Okulu Programı (İKÜLYO), 14-19 yaş arası lise öğrencilerine İKÜ’nün Ataköy ve Şirinevler Yerleşkelerinde, laboratuvarlarda deney yaparak öğrenme, yaratıcılık becerilerini zenginleştirme, teknik ve kültürel İstanbul gezilerine katılma fırsatı sunuyor.

İki dönem halinde tekrarlanacak olan iki haftalık İKÜLYO programımız, lise öğrencilerini alanında tanınmış öğretim üyeleri ve profesyonellerle bir araya getirerek gerçek bir üniversite deneyimi edinmelerini hedefliyor.

Dersler Dört Modül Altında Sunulacak

“Bilişim”, “Sağlık Bilimleri”, “İşletme-İktisat-Girişimcilik” ile “Mimari ve Tasarım” adı altında dört ayrı modülde sunulacak eğitimlerde öğrenciler, dersler içinden ilgi alanlarına göre seçim yapabilecek, söz konusu alanın öğretim üyeleriyle laboratuvar ve atölye ortamında uygulamalı çalışmalara katılabilecek. İKÜ Lise Yaz Okulu için son başvuru tarihi 18 Mayıs 2020. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/03/2020 - 16:39