DASK 2018 Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması

Doğal Afet Sigortalar Kurumu (DASK), 6-8 Mayıs tarihleri arasında Osmanlı Arşivleri Kağıthane Binası’nda “DASK 2018 Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması”nı düzenledi. Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen yarışmaya İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) adına katılan Grup Denge, “Denge Kule” isimli projesiyle genel sıralamada 18., nihai yıllık deprem maliyeti sıralamasında 10., mimari sıralamada 3., iletişim becerisi ve sunum sıralamasında 8. ve poster puanı sıralamasında 14. oldu.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine; depreme dayanıklı yüksek bina tasarımı ve model aşamalarında çalışma fırsatı sunma, deprem mühendisliği mesleğini tanıtma, depreme dayanıklı bina bilincini arttırma, mimarlar-inşaat mühendisleri arasında lisans düzeyinde disiplinlerarası çalışmaya olanak verme amacıyla düzenlenen yarışmaya, 35 ilden 51 üniversitenin 76 takımı katıldı.

Grup Denge’yi oluşturan İnşaat Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerimizden  Emre Gündüz, Hakan Topaloğlu, Yusuf Erdaş ve Furkan Soydan ile Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencisi Canberk Özcan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 18/06/2018 - 09:49