Mutluluk Haftası

İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, projelerde işbirliği yapılan oyuncuların, tiyatro kulübü temsilcilerinin, iş adamlarının ve dernek başkanlarının öğrencilerimizle bir araya geldiği "Mutluluk Haftası" etkinliğini düzenledi.

İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, 3 Mayıs Perşembe günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda Mutluluk Haftası etkinliğini düzenledi. Etkinlikte, projelerde işbirliği yapılan oyuncular, tiyatro kulübü temsilcileri, iş adamları ve dernek başkanları öğrencilerimizle bir araya geldi. Törende, yürüttükleri projelerde sağladıkları başarılar nedeniyle öğrencilere ve projelere katkıları nedeniyle iş birlikçilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:54