Kurumsal Reklamcılık Projeleri Sunumu

İletişim Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencileri “Kurumsal Reklamcılık” dersi kapsamında Doğuş Teknoloji Kurumsal İletişim Departmanı’na projelerini sundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İletişim Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencileri Kurumsal Reklamcılık dersi kapsamında 25 Nisan Çarşamba günü Doğuş Teknoloji Kurumsal İletişim Departmanı’na projelerini sundu. 4’er kişilik 14 gruptan oluşan İletişim Sanatları öğrencileri, projelerini Doğuş Teknoloji Kurumsal İletişim’den Pınar Uysal, BG İletişim’den İlker Koyunoğlu, İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Işıl Zeybek ve Dr. Öğr. Üyesi Gülnur Işıklar’ın yer aldığı jüriye sundu. En başarılı proje grupları Doğuş Teknoloji’de stajyer olma hakkı kazandı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:52