“Hayal Edin Gerçekleştirelim” Sosyal İnovasyon Fikir Yarışması

Kredi Kayıt Bürosu, gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve bu alanlarda harekete geçmelerini sağlamak amacıyla Türkiye genelindeki üniversitelerdeki ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yurt dışında üniversite eğitimi alan Türk öğrencilerin katılımına açık olan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” başlıklı sosyal sorumluluk proje fikir yarışmasını Ocak 2014 itibarıyla başlattı. Yarışma 2019 yılında Çevre, Eğitim, Finansal Okuryazarlık, Kültür Sanat, Sağlık, Spor, Teknoloji ve Toplumsal alanlardaki yenilikçi fikirlere odaklanarak “Sosyal İnovasyon Fikir Yarışması” konseptiyle yepyeni bir çizgiye taşındı. 2020 yılında sosyal inovasyonu merkezine alan yarışmaya finansal teknoloji, sağlık ve tarım alanında proje fikirleri geliştiren üniversite öğrencileri yenilikçi fikirleriyle katılabilecek.

Yarışma Hakkında

“Hayal Edin Gerçekleştirelim" Sosyal İnovasyon Fikir Yarışması ile üniversite öğrencilerinin Finansal Teknoloji, Sağlık ve Tarım alanlarındaki proje fikirleri yarışıyor.

Son Başvuru Tarihi: 25 Ocak 2021

Yarışma Ödülleri

Değerlendirmeler sonucunda ilk 10’a girmeye hak kazanan proje sahibi öğrenciler, jüri puan sıralamalarına göre birincilik, ikincilik, üçüncülük ödüllerini almaya hak kazanacak. İlk üç sıralamasına giremeyen projelerden seçilecek olan Findeks Özel Ödülü almaya hak kazanacak. İlk 10 sıralamasındaki kalan projelere ise Jüri Özel Ödülü takdim edilecek.

Öğrenci Birincilik Ödülü: 30 bin TL
Öğrenci İkincilik Ödülü: 20 bin TL
Öğrenci Üçüncülük Ödülü: 15 bin TL

Hayal Edin Gerçekleştirelim Fikir Havuzu - Başvuru Alanları

Yarışmaya finansal teknoloji, sağlık ve tarım alanlarındaki sosyal inovasyon fikrinle başvurabilirsin.

Kredi Kayıt Bürosu Hakkında

Kredi Kayıt Bürosu (KKB), sektörün önde gelen 9 bankasının ortaklığı ile 11 Nisan 1995 tarihinde kurulmuştur. KKB’nin; bankalar, tüketici finansman şirketleri, leasing, ve sigorta şirketleri olmak üzere hem Risk Merkezi hem de kendi üyelerini içeren 200’ün üzerinde üyesi bulunmaktadır. KKB’nin temel fonksiyonu; üyelerinden topladığı müşteri bilgilerini birleştirip kredi risk yönetim süreçlerinde kullanılmak üzere yine üyeleri ile paylaşması şeklindedir.

“Hayal Edin Gerçekleştirelim Sosyal İnovasyon Fikir Yarışması” Bilgilendirme Toplantısı

Kredi Kayıt Bürosu ile Bankacılık ve Sigortacılık Programı iş birliğinde, İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerini “Hayal Edin Gerçekleştirelim” Sosyal İnovasyon Fikir Yarışması hakkında bilgilendirmek amacıyla 19 Ocak 2021 Salı günü saat 19.00’da Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden toplantı düzenlenecek. Moderatörlüğünü Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. A. Berrak Köten’in üstleneceği, Kredi Kayıt Bürosu Kurumsal İletişim Birimi’nden Aslıhan Öncel ve Merve Çavdar’ın konuk olacağı online bilgilendirme toplantısına tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. 

Toplantıya katılmak için lütfen tıklayınız…


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 17/05/2021 - 00:47