Geleceğin için Mesleğin Hazır!

İKÜ Meslek Yüksekokulu, “İşletmede Mesleki Eğitim ve Mesleki Eğitimde Dijital Eğitim Modeli” ile yetkinlik kazanmış öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor…

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş. arasında imzalanan protokol ile “Yükseköğretim Kurumlarında Mesleki Eğitim Çerçeve Yönetmeliği” kapsamında; öğrencilere mesleki eğitim yetkinlikleri kazandırılarak, kariyerleri şekillendirilmeye devam ediliyor.

İstanbul Enerji A.Ş tarafından İKÜ Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tahsis edilen ve öğrencilerin mesleki eğitim çalışmalarını gerçekleştirdiği Silivri Seymen’deki Biyokütle Enerji Üretim Tesisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından ziyaret edildi. 15 Haziran 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın ve İKÜ Meslek Yüksekokulu’nu temsilen Alternatif Enerji Kaynakları Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Makbule Tamkaş hazır bulundu.  Öğr. Gör. Dr. Makbule Tamkaş, öğrencilerin mesleki eğitim çalışmalarına katkılarından dolayı İKÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici ve öğrenciler adına İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na plaket takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 20/06/2022 - 15:52