2018 Mezuniyet Töreni

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) 2018 Mezuniyet Töreni, 26 Nisan Salı günü saat 15.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. Öğrencilerimizin Mezuniyet Töreni hakkında dikkat etmesi gereken hususlar belirtilmiştir.

2018 MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA

Mezuniyet Töreninde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Değerli Mezunlarımız ve Mezun Yakınları,

Büyük bir heyecanla beklediğiniz Mezuniyet Törenimizi, kusursuz bir şekilde gerçekleştirmeyi diliyoruz. Mezuniyet Töreni’nin başarıyla gerçekleştirilmesi için aşağıdaki konulara göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ediyoruz.

Mezuniyet Tören Açılışı

• İKÜ Mezuniyet Töreni için mezunlarımızın 26 Haziran 2018 Salı günü en geç saat 13.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • İKÜ Mezuniyet Töreni saat 15.00’te başlayacaktır. Mezun yakınları saat 14.00’ten itibaren salona alınacaktır.

Tören Alanı ve Oturma Düzeni

• Tören günü saha içi ve sahne, yalnızca mezunlarımızın ve organizasyon görevlilerinin kullanımına açık olacaktır.
  • Tören alanının güvenliği için salon giriş ve çıkışlarında güvenlik personelinin uyarı ve yönlendirmelerine uyulmasını önemle rica ederiz.
  • Tören davetlilerinin spor salonu tribünlerinde oturacakları yerler, mezunların belge alacağı podyumlara göre belirlenmiştir. Organizasyonun sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilmesi için görevlilerin belirteceği ve bilgi tabelalarında yer alan oturma düzenine uyulmasını önemle rica ederiz.
  • Tören esnasında mezun yakınlarının kendileri için ayrılmış bölümler dışına çıkmamaları gerekmektedir.
  • Yiyecek-içecek ihtiyaçları için Sinan Erdem Spor Salonu’nda bulunan büfeler hizmet verecektir. Lavabolar, tören süresince kullanıma açık olacaktır.
  • Tören akışında teknik ve görsel aksaklıklar yaşanmaması için mezunlarımızın podyum dışına çıkmalarına neden olacak fotoğraf çekimlerinin kep atma merasiminden sonra yapılmasını önemle rica ederiz.

Mezuniyet Töreni Kep-Cübbe Dağıtımı

• Kep ve cübbeler, 18 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren Ataköy Yerleşkesi’nde bulunan Kültürium’dan hafta içi her gün 10.00 - 17.00 arasında temin edilebilecektir.
  • Kep bedeli 15 TL'dir. Kepler, öğrenciye ait olup iade alınmamaktadır.
  • Cübbeler, 50 TL kiralama ücretinin ödendiğini gösteren makbuz belgesinin ibraz edilmesi ile Kültürium’dan alınabilir.
  • Cübbelerin Kültürium’a teslim edilmesinin ardından kira bedeli öğrenciye iade edilecektir.
  • Öğrenciler 27 Temmuz 2018 Cuma gününe kadar kira bedellerini, makbuz ve cübbelerini teslim etmek koşuluyla geri alabilirler.

Sinan Erdem Spor Salonuna Ulaşım

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy Bulvarı

Metrobüs ve M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı Metro Hattı Ataköy durağından 10 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz.

MR20 - 73Y İETT Otobüs Hatları ile Sinan Erdem Spor Salonu durağında inerek ulaşabilirsiniz.

71T - 71AT İETT Otobüs Hatları ile Uğur Mumcu Bulvarı durağından inerek ulaşabilirsiniz.

* T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi 2018 Mezuniyet Töreni için Ataköy yerleşkemizden 12.00 – 14.30 saatleri arasında her yarım saatte bir, tören sonrası Ataköy yerleşkesine dönmek isteyen personelimiz için ise 19.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’ndan servislerimiz hareket edecektir.

Not: Tören günü Sinan Erdem Spor Salonu’nun otoparkı mezun ve mezun yakınlarımızın ücretsiz hizmetinde olacaktır.

Tarih: 26 Haziran 2018 Salı

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu