Sektör Buluşmaları “Meltem Okyar Perdeci”

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü, 18 Nisan Çarşamba günü “Sektör Buluşmaları” seminerini düzenledi.

Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü, Shell Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Meltem Okyar Perdeci’nin katılımıyla 18 Nisan Çarşamba günü Sektör Buluşmaları seminerini düzenledi.

Meltem Okyar Perdeci, katılımcılara Shell’in küresel ve ulusal düzeydeki sosyal sorumluluk yaklaşımını, sürdürülebilirlik çalışmalarını aktarmanın yanı sıra, 16-25 yaş arasındaki öğrencilerin ürettikleri enerji tasarruflu araçlar ile en uzun mesafeyi en az enerji ile katetmek için yarıştığı Shell Eco-Marathon projesi hakkında bilgi verdi.

Dünyanın en önemli öğrenci inovasyon yarışmalarından biri olan ve her yıl Avrupa, Amerika ve Asya kıtalarında düzenlenen Shell Eco-Marathon, 2005 yılından bu yana da Türkiye’de TİM ve OİB işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Katılımcıların ilgi ile dinlediği projenin detaylarından bahseden Perdeci, süreç içerisinde gerçekleştirilen iletişim çalışmalarını da öğrencilerimizle paylaştı.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:44