İKÜ Robot Takımı'nın Başarısı

İKÜ Robot Takımı, Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde “İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması” kategorisinde ön elemeyi geçerek büyük bir başarıya imza attı.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Kulübü bünyesinde kurulan İKÜ Robot Takımı, Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde “İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması” kategorisinde ön elemeyi geçerek, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’ndan 4000 TL destek almaya hak kazandı.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin kurduğu İKÜ Robot Takımı, 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) yerleşkesinde gerçekleştirilecek “İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması”nın çalışmalarına, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Akşimşek koordinatörlüğünde devam ediyor.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 06/07/2018 - 15:18