İKÜ İşletmecilik Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletmecilik Meslek Yüksekokulu (İMYO), 20 Kasım Salı günü “2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı I. Dış Paydaş Toplantısı”nı gerçekleştirdi.

Öğr. Gör. Mehmet SakaSektör ve Üniversite ortaklığını geliştirmek amacıyla düzenlenen, sektörden gelen dış paydaşlarımızın ve akademisyenlerimizin katıldığı toplantı; İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sayın Mehmet Saka’nın açılış konuşmasıyla başladı. Öğr. Gör. Saka konuşmasında; ‘kalite odaklı’ yönetim sisteminin esas alındığını vurgulayarak, kurumsal düzeyde tüm süreçlerimizde sürekli iyileşmenin sağlanması için başta öğrenciler olmak üzere paydaşların memnuniyetinin artırılması ve akademik uygulamalarda şeffaflığın sağlanması için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

İMYO 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı Dış paydaşların görüş ve önerilerinin alındığı toplantı, İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tuğba Çedikçi Fener’in, kalite konusunda yapılan çalışmalar ve Üniversitemiz hakkında detaylı bilgileri içeren sunumu ile sona erdi.

 

 

 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 22/11/2018 - 17:39