“Denetimde Kariyer Planlaması” Söyleşisi

İKÜ İşletme Bölümü, "Bağımsız Denetim” ve “Vergi Denetimi” konularında öğrencilerimizin bilgilendirilmesi amacıyla “Denetimde Kariyer Planlaması” söyleşisini düzenledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, 26 Nisan Perşembe günü “Denetimde Kariyer Planlaması” söyleşisini düzenledi. Crowe Horwath HSY Bağımsız Denetim Uzmanı ve YMM (Yeminli Mali Müşavir) A.Ş. Vergi Şirketi ortağı YMM H. Özer Ermumcu ile Bağımsız Denetim Şirket ortağı SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir) Özkan Cengiz, etkinlik kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

“Bağımsız Denetim” ve “Vergi Denetimi” konularında yaptıkları sunumlarla öğrencilerimizi bilgilendiren Cengiz ve Ermumcu’ya; İşletme Bölümü akademisyenlerimizden Prof. Dr. Peyami Çarıkçıoğlu tarafından anı tabağı hediye edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:44