“Fark Et: Doğanın Özgür Kanatları” Onur Salkım Fotoğraf Sergisi

Göçmen kuşların doğal ortamında çekilmiş 30 fotoğrafının bilgilendirme notlarıyla birlikte yer aldığı “Fark Et: Doğanın Özgür Kanatları” adlı Onur Salkım’ın fotoğraf sergisi, 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi’nde (İKÜSAG) sanatsever ve doğaseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Üstünipek ve Arş. Gör. Onur Salkım’ın yaptığı sergi, doğal yaşam alanları ve biyo-çeşitlilik konusunda da önemli mesajlar veriyor.

Coğrafi konumu itibarıyla kuşlar için önemli bir göç rotası üstünde yer alan ülkemizde; başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli noktalarında doğal ortamındaki göçmen kuşları, Onur Salkım’ın objektifinden görüyoruz. Aynı doğayı paylaştığımız bu eşsiz güzelliklerin dünyasına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan sergi, küresel ısınma ve kentleşmenin baskısı altında yaşam alanları daralan bu özgür ruhların mücadelesine dikkat çekiyor.

Yanı başımızdan gelip geçen bu güzellikleri fark etmeye çağıran sergi, 29 Mayıs 2024 tarihine kadar İKÜSAG Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek.

“Fark Et: Doğanın Özgür Kanatları” Onur Salkım Fotoğraf Sergisi


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 26/04/2024 - 09:09