Deprem Bölgesi için Güçlerimizi Birleştirdik

Kurucu Vakfımız, Üniversitemiz, Kültür Koleji, Kültür2000 Koleji, İKÜMED ve KÜMED’in, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinden etkilenen illerimiz için güçlerini birleştirdiği Malzeme Bağışı Kampanyamızın ilk iki etabı tamamlandı. Kültür Elçilerimiz ve Gönüllülerimizin desteğiyle, gelen malzeme bağışlarından hazırlanan koliler, 8 Şubat ve 10 Şubat tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü koordinasyonu ile Hatay ilimize gönderildi.

Bağışçılarımıza, Kültür Dayanışma Grubu Gönüllülerine ve Kültür Elçilerimize kampanyaya destekleri için teşekkür ederiz. Kampanyamız; İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkemiz, Kültür Koleji Ataköy Yerleşkemiz, Kültür2000 Alkent Yerleşkemiz, KÜMED ve İKÜMED Ofislerimizde açılan "Kültür Dayanışma Noktalarında” devam etmektedir. Malzeme bağış listesi ve ayrıntılı bilgi için https://www.iku.edu.tr/tr/duyurular/kultur-ailesi-guclerini-deprem-bolgesi-icin-birlestiriyor adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya kapsamında yalnızca bağış listesinde yer alan malzemeler kabul edilmekte olup, nakdi bağış yapılmadığını bu vesileyle bilgilerinize sunarız.

Proje kapsamında, “Kültür Dayanışma Grubu” gönüllü çalışma destek çağrımız da değerli katkılarınızla güçlü bir ağa dönüştü. Üniversitemiz öğrencileri, mezunları ve çalışma arkadaşlarımızdan oluşan gönüllü üye sayımız her geçen gün artıyor.

Depremden etkilenen illerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bağış kampanyasında AFAD tarafından belirlenen öncelikli ihtiyaç listeleri kapsamında; 1000 koliden fazla yardım malzemesi ve 6000 şişe içme suyu deprem bölgesine gönderildi.

Kültür Güçlerini Birleştiriyor Kampanyası, 11 Şubat Cumartesi ve 12 Şubat Pazar günleri de gönüllülerimizin desteğiyle devam edecek.  

 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 13/02/2023 - 10:35