“Bir Kuruluş Öyküsü: Moleküler Biyoloji ve Genetik” & Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı Anma Günü

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN) Kurucu Bölüm Başkanı çok değerli hocamız Prof. Dr. Atilla Özalpan, vefatının 12. senesinde düzenlenen etkinlik ile anıldı. 12 Mart 2024 Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe; üniversitemiz önceki dönem rektörlerinden Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Tamer Koçel ve üniversitemiz önceki dönem rektörlerinden Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dursun Koçer “Bir Kuruluş Öyküsü: Moleküler Biyoloji ve Genetik” başlıklı konuşmaları ile katıldı.

Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız ile Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, Mütevelli Heyet Danışmanımız Özkan Gül, Genel Sekreterimiz Ender Rıza Ekici, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ömür Ceylan, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcımız & Fizik Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Fulya Yelkenci, Sanat Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Üstünipek, İşletme Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz & Fizik Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mehmet Özer, Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ethem Tarhan, üniversitemiz öğretim üyeleri, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mehmet Yücesan, İKÜMED Mezun İlişkileri Yöneticisi Ali Kaplanoğlu ile Prof. Dr. Atilla Özalpan'ın ailesi ve arkadaşları, MOBİGEN akademik kadrosu ve öğrencilerin yer aldığı etkinlikte; 2007 yılında eğitim-öğretime başlayan MOBİGEN’in kuruluşunda Prof. Dr. Atilla Özalpan hocamızın yaptığı katkılar, öğrencileri ve dostlarıyla olan anıları fotoğraflar eşliğinde paylaşıldı.

Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı Anma Günü

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/04/2024 - 11:10