"10. Aile İşletmeleri Kongresi"

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) tarafından, 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde "10. Aile İşletmeleri Kongresi" düzenlendi.

Kongrenin açılış konuşmaları; AGMER Başkanımız Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Yüksektepe ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe tarafından yapıldı.

“Üniversite Düzeyinde, Aile İşletmelerini Ele Alan İlk Kongre”

İKÜ'den İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na Ziyaret

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, Genel Sekreterimiz Ender Rıza Ekici ve Eğitim Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mehmet Toran, İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Daire Başkanı Enif Yavuz Dipşar ile bir araya gelen yetkililerimiz, üniversitemiz ile İBB Sosyal Hizmetler Dairesi arasındaki iş birlikleri üzerine görüşme gerçekleştirdiler.