Roundtable Meeting with US Consul General Charles Hunter: LGBTI Rights & Representation

Global Political Trends (GPoT) Center organized a roundtable meeting with United States Consul General Charles Hunter on February 12, 2016.

Global Political Trends Center (GPoT Center) organized a roundtable meeting with US Consul General Mr. Charles Hunter and Consulate representatives to discuss LGBTI rights and representation. During the event, Istanbul Kültür University students and IR Club members, together with students from Boğaziçi University and Bilgi University discussed LGBTI rights and the problems they face in their daily lives.

The event was participated by approximately 30 International Relations faculty members, students, and activists.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ABD Başkonsolosu Charles Hunter ile Yuvarlak Masa Toplantısı: LGBTI Hakları ve Temsiliyeti

Küresel Siyasal Eğilimler Merkezi (GPoT Center) Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Charles Hunter ile 12 Şubat 2016 tarihinde bir yuvarlak masa toplantısı düzenledi.
ABD Başkonsolosu Charles Hunter ve Konsolosluk yetkilileriyle düzenlenen toplantıda LGBTI birey hakları ve temsiliyetleri tartışıldı. Etkinlik esnasında, İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileri ve Uluslararası İlişkiler Kulübü üyeleri, Boğaziçi ve Bilgi Üniversitelerinden öğrencilerle LGBTI haklarını ve günlük hayatlarında karşılaştıkları sorunları tartıştılar.

Etkinliğe yaklaşık 30 Uluslararası İlişkiler Bölüm üyesi, öğrenci ve aktivist katılmıştır.