Meeting with Israel MFA's Benjamin Krasna

Deputy Director General of the Bureau of Economic and Asian Affairs, Center for Policy Research, Benjamin Krasna, has conducted a visit to GPoT Center on December 16, 2015. During his visit, Krasna delivered a lecture to Istanbul Kültür University International Relations students on Israeli foreign policy, Turkish-Israeli relations, security and energy in the Middle East.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İsrail Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi Benjamin Krasna ile Konferans

İsrail Dışişleri Bakanlığına bağlı politika araştırma merkezi ekonomi ve Asya'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Benjamin Krasna 16 Aralık 2015'te GPoT Merkezi'ne bir ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencilerine İsrail'in dış politikalarına, Türkiye-İsrail ilişkilerine değindiği ve Ortadoğu'da güvenlik ve enerji konularını anlattığı bir konferans verdi.