“Havacılık Zirvesi 4”

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin (İKÜ) prestijli organizasyonlarından biri olan Havacılık Zirvesi'nin dördüncüsü, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Havacılık sektörünün öncü profesyonellerini bir araya getiren etkinliğe, yoğun bir katılım oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, YÖK'ün Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, İstanbul'da yer alan üniversitelerin rektörleri ile 26 Mart Salı günü gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe'nin de yer aldığı programda, yükseköğretim sisteminin niteliğini artırmaya yönelik fikir alışverişi yapıldı.

“Bir Kuruluş Öyküsü: Moleküler Biyoloji ve Genetik” & Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı Anma Günü

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN) Kurucu Bölüm Başkanı çok değerli hocamız Prof. Dr. Atilla Özalpan, vefatının 12. senesinde düzenlenen etkinlik ile anıldı. 12 Mart 2024 Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe; üniversitemiz önceki dönem rektörlerinden Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Tamer Koçel ve üniversitemiz önceki dönem rektörlerinden Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dursun Koçer “Bir Kuruluş Öyküsü: Moleküler Biyoloji ve Genetik” başlıklı konuşmaları ile katıldı.