COVID-19'a Karşı Tedbirler Hk.
10 Haziran 2020                                 [Bülten #57]
Besinlerle Bağışıklık Sistemini COVID-19’a Karşı Güçlendirmek
 
1) Karbonhidrat ve yağ oranı düşük beslenme modellerini tercih etmek
2) Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik besinler seçmek
3) Yeterli su tüketimini sağlamak
4) C ve E vitamini yönünden zengin besinler tüketmek
5) Baharatlarla diyetin kalite ve lezzetini arttırmak
 
Koronavirüs ve Krizler Avrupa’sının Son Perdesi
 
 
Yazının tamamını okumak için…
İKÜ'DEN HABERLER
“Zümre ve Bölümlerin Uzaktan Yönetiminde Tasarım Odaklı Düşünme” Eğitimi 2. Modülü 
 
 
2019-2020 Bahar Dönemi İletişim ve Tasarımı Bölümü Proje Atölyesi II Mezuniyet Jürisi 
 
 
 
Dünyadan ve Ülkemizden Gelişmeler

sponsor