İngiliz Dili ve Edebiyatı

Ders KoduYarıyıl Ders Adı T/U/L Türü Öğrenim Dili AKTS
ITMU0004 Mimaride Seramik Uygulamaları II 2/0/0 SAD Türkçe 2
Dersin Amacı
Dış mekân organizasyonlarında yer alan seramik esaslı öğelerin kullanım alanlarını ve özelliklerini tanıtarak, öğrencinin var olan örnekler üzerinde değerlendirme yaparak yeni öneriler sunması ve geliştirmesi için gerekli donanımı sağlamaktır.
Ön Koşullar
Eş Koşullar
Özel Koşullar
Öğretim Üyeleri Öğr.Gör. Alev Oskay
Asistanlar
Ders Gün,Saat ve Yeri
Görüşme Saatleri ve Yeri
Öğretim Yöntem ve Teknikleri Görsel ve uygulamalı olarak anlatım ile örnekler üzerinden tartışma ortamı.
Temel Kaynaklar ARCASOY, A. , “Seramik Teknolojisi”, 1983, M.Ü., G.S.F:, Seramik Bölümü Yayınları No:1, İstanbul.
YILMABAŞAR, J., “Jale Yılmabaşar Seramikleri ve Yöntemleri”, 1980,  Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara.

Diğer Kaynaklar ÖZER, L.,"Günümüzde Yapı seramiğine Yeni Yaklaşımlar", M.S.Ü. Sosyal Bilimler yüksek lisans tezi,1993, İstanbul..
ÖZTÜRK, F.,"Seramik Sanatında Art Nouveau Akımının Etkileri ", M.S.Ü. Sosyal Bilimler yüksek lisans tezi,1993, İstanbul..

Haftalık Ders Programı
Hafta Dersin İçeriği Öğretim Yöntem ve Teknikleri