Hakkımızda

Uluslararası Ticaret bölümü deneyimli kadrosuyla 2012 yılında kurulmuştur. Bölümün amacı uluslararası ticaret dalında bilgi birikimini zenginleştirmek, dış ticaret ve ithalat ve ihracat şirketleri, finans ve yatırım kuruluşları, çok uluslu şirketler ve ilgili devlet kurumlarıyla çalışma kapasitesine sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Küreselleşme ve dünya ekonomisindeki gelişmeler uzmanlaşmış ve disiplinlerarası eğitim veren programların geliştirilmesi gereğini doğurmuştur.

Eğitim dili Türkçe olan programda bölüm öğrencilerine iktisat, pazarlama, lojistik, finans, yönetim, istatistik ve tedarik zinciri yönetimi gibi uluslararası boyutlu dersler  verilmektedir. Buna ek olarak öğrencilere Çince, Rusça ve İspanyolca gibi İngilizce haricinde ikinci bir dil seçeneği de sunmaktadır.

Programın son iki yılında öğrenciler bireysel ilgi alanlarına göre tercih edecekleri seçmeli dersler sayesinde istedikleri alanda uzmanlaşabilmektedirler.

2015-2016 Akademik yılında mezun olacak öğrencilere yapılan anketin sonuç raporuna ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

2017-10-20 13:52:12