Haber Detay

İstanbul Kültür Üniversitesi Fikri Haklar Uygulama ve Araştırma Merkezi (FİHAMER) tarafından, fikri ve sınai haklar alanındaki güncel gelişmelerin tartışılması amacıyla her sene düzenlenen panelimiz bu yıl, "Sınai Mülkiyet Kanunu ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Çerçevesinde Güncel Gelişmeler Paneli" adıyla 23 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecektir.

Öğreti ve uygulama alanlarında uzman isimlerin katılacağı panelde, yeni yürürlüğe giren 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu'nun getirdiği yenilikler ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu bağlamında son dönemde öne çıkan güncel hukuki sorunlar tartışılacak.

Detaylar

23 Mayıs 2018 Çarşamba Günü: İstanbul Kültür Üniversitesi Şirinevler Yerleşkesi-CEHAMER 6. Kat

• Katılım ücretsizdir.
  • Katılımcılara, katılım sertifikası verilecektir.

Bilgi için:
Arş. Gör. Zeynep Güler